Σχόλια γονέων

Αγαπητή μου κυρία Δήμητρα, Σας ευχαριστώ από βάθος καρδιάς για άλλη μια υπέροχη χρονιά και όλη την βοήθεια σας σε όλα τα επίπεδα. Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι. Με αγάπη, Μαρία
Μαρία Γιδά
Εμείς ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την πρόσκλησή σας και πραγματικά το χαρήκαμε πολύ και εμείς και τα παιδιά. Τέτοιες εκδηλώσεις δείχνουν την αξία, τη σοβαρότητα και τη συνέχεια του σταθμού σας ... Καλό καλοκαίρι ...
Ιωάννης Ζώρζος
Ένα υπέροχο σχολείο, με εξαιρετικό δυναμικό, με μια εξαιρετική κα Δανδόλου. Σχολείο με πραγματική αγάπη και ενδιαφέρον για τα παιδάκια μας, για την σωστή διαπαιδαγώγηση και ψυχική υγεία τους. Το σημαντικότερο όλων, η αγάπη τους Σας ευχαριστώ πολύ!
Βασίλης και Αρχοντία Νέγρη
Είναι πολύ σημαντικό να αφήνεις τα παιδιά σου όταν πηγαίνεις στην δουλειά, και να ξέρεις ότι είναι σε πολύ καλά χέρια! Σας ευχαριστούμε για την ποιότητα των υπηρεσιών και για την αγάπη και φροντίδα που δίνετε στα παιδιά μας!
Ελίνα Κωνσταντινίδου

Στείλτε μας το σχόλιό σας

You must have Javascript enabled to use this form.
  • Παιδικός Σταθμός (παιδιά 2 έως 5 ετών)
    Νηπιαγωγείο αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (παιδιά 5 έως 6 ετών)
  • Εξυπηρετούμε τις περιοχές: Άγιο Στέφανο, Διόνυσο, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Άνοιξη, Αφίδνες, Καπανδρίτι, Εύξεινο Πόντο, Κάτω Κηφισιά και Σταμάτα.