Σχόλια γονέων

Η γνωριμια μας εγινε πριν 5 χρονια και συνεχιζεται ακομα χαρη στο δευτερο παιδακι μας που εγινε πια νηπιαγωγακι!Ευχαριστουμε πολυ για την αγαπη,την φροντιδα και τις ομορφες στιγμες που χαρισατε στα παιδια μας!
Χαλκιαδακης Γιαννης-Σαλή Δημητρα
Αγαπητή μου κυρία Δήμητρα, Σας ευχαριστώ από βάθος καρδιάς για άλλη μια υπέροχη χρονιά και όλη την βοήθεια σας σε όλα τα επίπεδα. Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι. Με αγάπη, Μαρία
Μαρία Γιδά
Εμείς ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την πρόσκλησή σας και πραγματικά το χαρήκαμε πολύ και εμείς και τα παιδιά. Τέτοιες εκδηλώσεις δείχνουν την αξία, τη σοβαρότητα και τη συνέχεια του σταθμού σας ... Καλό καλοκαίρι ...
Ιωάννης Ζώρζος
Ένα υπέροχο σχολείο, με εξαιρετικό δυναμικό, με μια εξαιρετική κα Δανδόλου. Σχολείο με πραγματική αγάπη και ενδιαφέρον για τα παιδάκια μας, για την σωστή διαπαιδαγώγηση και ψυχική υγεία τους. Το σημαντικότερο όλων, η αγάπη τους Σας ευχαριστώ πολύ!
Βασίλης και Αρχοντία Νέγρη

Στείλτε μας το σχόλιό σας

You must have Javascript enabled to use this form.
  • Παιδικός Σταθμός (παιδιά 2 έως 5 ετών)
    Νηπιαγωγείο αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (παιδιά 5 έως 6 ετών)
  • Εξυπηρετούμε τις περιοχές: Άγιο Στέφανο, Διόνυσο, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Άνοιξη, Αφίδνες, Καπανδρίτι, Εύξεινο Πόντο, Κάτω Κηφισιά και Σταμάτα.