Τα dandolinakia και η προσφορά τους !!!!!!

Ημερολόγιο 2017

Ο σημερινός κόσμος για να γίνει πιο αισιόδοξος , πιο δημιουργικός πιο χαρούμενος,  έχει ανάγκη από παιδιά που από μικρά θα μάθουν να ελπίζουν , να τολμούν , να χαίρονται, να αναπτύσσουν  τις δεξιότητες τους  και να προσφέρουν στον διπλανό τους. Από παιδιά που θα προετοιμαστούν από αυτή την ηλικία για να γίνουν οι ενεργοί πολίτες του αύριο…..

Το ημερολόγιο που κρατάτε στα χέρια σας , εντάσσετε στον στόχο μας  για ευαισθητοποίηση στην προσφορά στον διπλανό μας καθώς και στον στόχο μας   για ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών .

Τα dandolinakia , από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο , με την βοήθεια των Νηπιαγωγών  τους ,  κατανόησαν την λέξη προσφορά καθώς και την  διαφορετικότητα   κάποιων συνομήλικων τους.     

Με την εικαστικό μας κυρία Βασιλική Κλιάφα Πάτρα,  γνώρισαν το έργο σημαντικών ζωγράφων , δούλεψαν ομαδικά ανά ηλικία , με διαφορετικά υλικά και τεχνοτροπίες και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους το κρατάτε στα χέρια σας.

Ένα ιδιαίτερο ημερολόγιο του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο –Ελπίδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες  μου , που δουλεύουν με ζήλο για να επιτευχθούν οι στόχοι της dandolina .Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά σας που μας εμπνέουν και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους αγκάλιασαν  αυτή την πολύ αξιόλογη προσπάθεια.

Δήμητρα Δανδόλου

  • Παιδικός Σταθμός (παιδιά 2 έως 5 ετών)
    Νηπιαγωγείο αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (παιδιά 5 έως 6 ετών)
  • Εξυπηρετούμε τις περιοχές: Άγιο Στέφανο, Διόνυσο, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Άνοιξη, Αφίδνες, Καπανδρίτι, Εύξεινο Πόντο, Κάτω Κηφισιά και Σταμάτα.