Αυθόρμητη δραστηριότητα των παιδιών του Νηπιαγωγείου !

Aπό μια ιδέα της Αριάδνης δημιουργήθηκε ένα αυθόρμητό  παραμύθι από τα παιδιά του Νηπιαγωγείου.

< Ο Βασιλιάς ,οι κόρες του και η μάγισσα ΚΛΟ-ΚΛΟ>

Μια φορά και έναν καιρό ζούσε σε ένα παλάτι ένας Βασιλιάς με τις δύο κόρες του την πριγκίπισσα Ροζαλία και τη πριγκίπισσα Σμαράγδα. Τα κορίτσια αυτά είχαν ένα πανέμορφο καθρέφτη , μια ωραία συρταριέρα , μια υπέροχη πολυθρόνα και έναν πριγκιπικό καναπέ !

Ένα βράδυ εμφανίστηκε μια στριμμένη μάγισσα η Κλο-Κλο και από την ωραία συρταριέρα των κοριτσιών  άρπαξε όλα τα κοσμήματα και την κορώνα του Βασιλιά.

Ο Βασιλιάς διέταξε τους στρατιώτες του να πάνε να την πιάσουν. Στον δρόμο συνάντησαν τον γενναίο πρίγκιπά Νικόλα πάνω στο άλογο του . Ο πρίγκιπας τους βοήθησε να πιάσουν την Κλο-Κλο.

Ο Βασιλιάς διέταξε , ξανά , να την κλείσουν στο μπουντρούμι και της πήρε και το ραβδί της για να μην μπορέσει να ξανακάνει κακά μάγια.

Ο Βασιλιάς για να ευχαριστήσει τον  Νικόλα και ξέροντας ότι είναι ερωτευμένος με την πριγκίπισσα  Ροζαλία του την έδωσε για γυναίκα.

Έγινε ένας τέλειος γάμος και ο Νικόλας  πήρε την αγαπημένη του στο δικό του παλάτι.

Έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Κείμενο και εικονογράφηση,

Αριάδνη , Γιάννης Σ, Μαριάννα, Γιάννης Τ, Αλέξανδρος, Φίλιππος , Μπέλλα , Ιάσωνας, Νικόλας, Στέργιος , Μάξιμος

  • Παιδικός Σταθμός (παιδιά 2 έως 5 ετών)
    Νηπιαγωγείο αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (παιδιά 5 έως 6 ετών)
  • Εξυπηρετούμε τις περιοχές: Άγιο Στέφανο, Διόνυσο, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Άνοιξη, Αφίδνες, Καπανδρίτι, Εύξεινο Πόντο, Κάτω Κηφισιά και Σταμάτα.